Skab den rette stemning til jeres Bryllup

Sammensæt et perfekt bryllupstema i samarbejde med os

Dj eller live band til dit bryllup?

Hvad er fordelene ved at bruge DJ – læs det lige her

En DJ til bryllup er et oplagt valg, da en professionel DJ kan skabe de perfekte rammer, til at understøtte den glade atmosfære. Vi binder festen sammen og forstærker de mindeværdige øjeblikke.

Hos Toms Disco ved vi, hvor meget bryllupsfesten betyder. Selvfølgelig for jer, som brud og gom, men også for jeres familie, venner og andre deltagende. Dagen bringer mange timer med smukke, rørende og festlige momenter.

Musikken til jeres bryllup

Lys – hvilket tema er du til?

Fuld disco lys eller afdæmpet og hyggeligt?

Hvordan skal stemningen være til jeres bryllup? Og har I overvejet, at lyset til festen er en stor del af denne beslutning?

Ved at bruge forskellige typer lys til brylluppet kan i skabe en fantastisk stemning under både bryllupsmiddagen og bryllupsfesten. Måske I har lejet et festlokale eller skal holde brylluppet i et partytelt i haven? Sæt stemningen til festen med flotte og romantiske lys, levende lys eller lyskæder som kan pynte og lyse festborderne op. 

Lys og stemning

Borddekorationer og pynt

Lej pyntet til jeres bryllup og undgå en masse spild

Bryllup er en stor dag og bør fejres som sådan. Derfor har vi også samlet alt hvad vi har kunne finde af bryllups pynt og dekoration som passer til denne særlige lejlighed.

Vi har et stort udvalgt og hjælper meget gerne med at finde frem til det helt rigtige tema og stemning. Fordelen ved at leje pyntet hos os er, at du ikke skal bekymre dig om sammensætningen og stresse over at finde 50 ens vaser. Vi har det hele.

Lej jeres bryllupspynt

Har du ikke helt styr på trinene?

Få fleksibel og professionel undervisning i brudevalsen

Jeres bryllup er et minde for livet. Derfor giver vi jer nu muligheden for at modtage personlig undervisning i brudevals, så I føler, at alt er helt perfekt på den store dag. Dans den traditionelle brudevals eller overrask jeres gæster med koreografi og musik tilpasset jer.

Med vores Danse-garanti betaler i kun når i er trykke ved at danse Brudevalsen. Der er mulighed for at få undervisningen i brudevals opdelt i bider lige så som det passer jer

Undervisning i brudevals

Kontakt os

  • Hoved nr.: 22 20 63 22
  • Info: info@tomsdisco.dk

Adresse

  • Thomas Bendiks Nørgreen
  • Frantz Hansens Allé 11, st. th.,
  • DK-7000 Fredericia

Services

  • Borddekorationer
  • Lys og lyd (DJ / Band)
  • Undervisning i brudevals